Udruženje građana BERANDA iz Berana održalo je u subotu 11.11.2017.god., u velikoj sali Upravnog doma Dječijeg sela "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici, druge pjesničke susrete na znakovnom jeziku pod nazivom "Limovanje - žubor tišine 2".

 

 

Na ovom šestom po redu limovanju, četvrtom limovanju na Dunavu a drugom na znakovnom jeziku, prilagođena osobama oštećenog sluha i govora, pored deset pjesnika iz Crne Gore i Srbije nastupio je hor na znakovnom jeziku JU Resursnog centra za sluh i govor "Dr Peruta Ivanović" iz Kotora, pod upravom Olivere Gluščević i Milice Gačić, Nacionalni hor iz Srbije i prvi Inkluzivni hor osoba sa invaliditetom u Evropi "ISON" iz Novog Sada, pod upravom Miodraga Miše Blizanca, a sa svojim pozdravom dobrodošlice nastupila su djeca bez roditeljskog staranja Dječijeg sela iz Sremske Kamenice i djeca Osnovne škole "Milan Petrović" iz Novog Sada sa svojim nastavnicima.

Boravak djece Resursnog centra u Dječijem selu "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici je trajao od 09.11. do 13.11.2017.godine.

1

2

3a

4

5

6

7

8

9

10